Indskrivning

Indskrivning til børnehaveklasse i Skanderborg Kommune i skoleåret 2021/22.

Børn født i 2015 skal begynde i børnehaveklasse i august 2021.

Børn, der er født i 2014 og har fået udsættelse af skolestarten, skal også indskrives nu, så de kan starte i børnehaveklasse i august 2021.

Børn, der fylder 5 år inden 1. oktober 2021 kan også optages i en børnehaveklasse til august 2021, såfremt de må antages at kunne følge undervisningen i 1. klasse året efter. Henvendelse herom skal ske til distriktsskolen.

Nærmere information om skolestarten fremsendes af distriktsskolerne til forældre til børn født i 2014 og 2015.

Skanderborg Kommune gennemfører digital indskrivning via hjemmesiden www.indskrivning.dk, hvor forældre ved hjælp af NemID kan indskrive deres barn på den lokale distriktsskole samt evt. indmelde barnet i skolefritidsordning.

Hvis dit barn skal starte på privat- eller friskole, skal du selv indmelde barnet på skolen, men du skal også registrere det på www.indskrivning.dk, så kommunen ved besked om jeres skolevalg.

Hvis I har ønske om optagelse på en anden skole end distriktsskolen eller ønske om udsættelse af skolestarten, skal dette også registreres på www.indskrivning.dk. Nærmere information herom kan fås hos distriktsskolen samt på www.skanderborg.dk/skoler.

Indskrivningen skal være foretaget senest den 24. januar 2021, med mindre andet er oplyst af distriktsskolen.

Yderligere oplysninger om indskrivningen kan fås hos de enkelte skoler